Melle Kooi

Hypotheken | Verzekeringen | Financieringen

Voor Consumenten

Private Lease is precies hetzelfde als het reeds lange tijd ingeburgerde Zakelijke Lease, alleen dan voor Consumenten. Bij Private Lease zijn dezelfde service-elementen opgenomen als bij Zakelijke Lease, zoals reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. U huurt feitelijk een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden voor een vast bedrag per maand, zonder risico. Na afloop van die periode heeft u het eerste recht op koop, maar niet tegen een vooraf vast gestelde prijs. U kunt dus altijd nog bepalen of dit dan interessant is.

Zakelijke rijders

Zakelijke Lease is er voor de zakelijke gebruiker. Bij Zakelijke Lease huurt u een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden. Na afloop van die periode heeft u het eerste recht op koop, maar niet tegen een vooraf vast gestelde prijs. U kunt dus altijd nog bepalen of dit dan interessant is.

In de meest gangbare vorm van Zakelijke Lease (Operationele) zijn service-elementen opgenomen, zoals reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. U loopt geen enkel risico en betaalt een vast bedrag per maand en de benzinekosten, verder niets. Zo zijn de voordelen van autorijden geheel voor u, maar zonder de risico’s.

 

Ik werk samen met DAK Autolease en voldoe daarmee altijd aan de eisen gesteld binnen het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is opgesteld door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de Consumentenbond en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA), en heeft als doel de bescherming van consumenten die gaan private-leasen. Dankzij dit keurmerk weet u dus zeker dat u verantwoord en veilig een auto leaset.

Wilt u meer weten? Bel of mail me dan. Tel. 0592-404230 of 06-27008951. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.